Početna | O nama | Kontakt

: Čarape >> Ženske čarape

Ženske čarape

Ženske čarape u ponudi: hulahopke i hulahopke sa push-up efektom, mrežaste čarape (velika mreža, sitna mreža), samostojeće čarape sa silikonskim protukliznim završetkom- najčešće birani model za dan vjenčanja, čarape za haltere za seksi izgled nogu, masirajuće čarape-za umorne noge, čarape za vene i kapilare 70 i 140 dena,  dokoljenke, sokne i stopalice. Hulahopke su dostupne u različitim bojama i nijansama, gustoće od nevidljivih 5 dena do toplih zimskih modela od 200 dena. Proizvođači: Transparenze, Sarah Borghi, Ilary, Jolie Folie, Matan, Miro, Makar, TO-MA.

Novo u ponudi čarape za otvorene sandale, bez prstiju Sarah Borghi i Transparenze. Nova kolekcija i veliki izbor talijanskih čarapa Transparenze. Poznati talijanski brend dostupan u Hrvatskoj samo u trgovinama Intima mode. Razni modeli, čvrsto tkanje, moderne boje i dezeni samo su neke od kvaliteta koje nudi Transparenze.

Važna napomena: na ovim stranicama je prikazan samo mali izbor iz naše ponude i fotografije služe kao orijentir da vidite što možete pronaći u našim trgovinama. 

Fotogalerija