Dostava proizvoda vrši se putem GLS dostavne službe, unutar Republike Hrvatske.
Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 1-3 radna dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi. Detalje o dostavi na otoke možete vidjeti na službenim stranicama dostavljača (GLS).

Prodavatelj prije svake isporuke proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju, isporuka će biti izvršena u roku 48h po primitku narudžbe. Ukoliko roba nije na raspolaganju, kontaktirat ćemo Vas (pismenim putem ili telefonski) i dogovoriti daljnje korake u nastalom slučaju. Odlučite li se na otkazivanje narudžbe, vraćamo Vam novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za zatezne kamate.

Poštarina za narudžbe čiji je iznos manji od 400,00 kn iznosi 30,00 kn dok je poštarina za narudžbe iznad 400,00 kn besplatna.

Preuzimanje u poslovnici

Svoju web shop narudžbu možete preuzeti u našoj poslovnici i to do 72 sata nakon vidljive uplate na našem računu. Poslovnicu možete pronaći u Importanne centru, na adresi Trg Ante Starčevića 7, 10000 Zagreb.
Kod završavanja narudžbe (checkout), kod odabira načina dostave potrebno je označiti “Preuzimanje u poslovnici”.
Dostava u poslovnicu u potpunosti je besplatna za sve narudžbe.

Kod narudžbi iznosa većeg od 400,00 kn dobivate automatski besplatnu dostavu na kućnu adresu.
* O vidljivosti uplate i detaljima preuzimanja bit ćete obavješteni putem e-maila.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Provjerite prilikom preuzimanja proizvoda eventualna oštećenja i odmah ih reklamirajte dostavnom radniku koji je robu dostavio. Odbijte preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi.