Nositelj svih prava na internet domeni www.intimamoda.hr je trgovačko društvo INTIMA MODA d.o.o. Korištenjem usluge Online Shopa INTIMA MODA i svih pridruženih stranica na domeni www.intimamoda.hr smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima kupnje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda putem Online Shopa INTIMA MODA, te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Online Shopa INTIMA MODA, smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

Pružatelj usluge internet prodaje putem Online Shopa INTIMA MODA je tvrtka INTIMA MODA d.o.o., Trg Ante Starčevića 7, 10000Zagreb, OIB: 48207465837.

Korisnike stranica upućuje se da se prije kupovine upoznaju sa Uvjetima prodaje te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svojim pravima i obvezama. INTIMA MODA d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

INTIMA MODA d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Online Shopa INTIMA MODA u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Isto tako, INTIMA MODA d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Online Shopa INTIMA MODA u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Korištenje usluga Online Shopa Intima moda odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Online Shopa Intima moda od maloljetnih osoba nije dozvoljena te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Intima moda d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja. Odnosno, kupoprodaju proizvoda u ponudi na domeni www.intimamoda.hr u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Online Shop INTIMA MODA (odnosno INTIMA MODA d.o.o.) se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na domeni www.intimamoda.hr. Online Shop INTIMA MODA zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

*** Slike proizvoda na Online Shopu INTIMA MODA su ilustrativne prirode i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Boje su isto tako ilustrativne prirode, tako da kupac treba uzeti u obzir da takva boja ne odgovara u potpunosti stvarnoj boji proizvoda. Online Shop INTIMA MODA će nastojati na web stranicama www.intimamoda.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.