TRGOVINE INTIMA MODA

Na lokaciji najprometnijeg tržnog centra u Zagrebu – Importanne centru – već 20 godina posluje boutique Intima moda. Trgovina nudi velik izbor omiljenih visokokvalitetnih modnih marki donjeg rublja za žene, muškarce i djecu.

Profinjeno rublje, modernih uzoraka i boja, izrađeno od vrhunskih materijala s biranim detaljima nosi nazive Lormar, Ilary, Sielei, Sarah Borghi, Leilieve, Lisca, Ksenija, Galeb, Navigare, Lovely Girl, Jadea, Multi, Pletix, Bellissima, Transparenze. Ponudu predstavlja i kupaći program za oba spola, te pidžame, spavaćice, ogrtači i čarape. I ne zaboravite, donje rublje oduvijek predstavlja idealan dar za rođendan, Valentinovo, Božić, godišnjicu braka i ostale posebne prilike.

Ako ste u potrazi za donjim rubljem iznimne kvalitete i izrade, posjetite nas u lokalu E36  Importanne centra. Tu smo za Vas svaki dan od 9 do 21h, nedjeljom ne radimo.

Dolazite li u shopping automobilom, budite bezbrižni, parking Vam stoji na usluzi u sklopu Importanne centra,  a sam centar je lako dostupan i gradskim linijama tramvaja i autobusa.

Naše prodavaonice