Povrat

Povrat naručenog artikla putem Online Shopa na kućnoj adresi možete zatražiti tako da pošaljete mail na našu e-mail adresu webshop@intimamoda.hr. Nakon provjere podataka, poslat ćemo kurira da preuzme Vaš paket. U nastavku su navedeni koraci koje treba slijediti:
Pronađite obrazac Povratnice koji smo Vam poslali uz narudžbu i X-om u kućicu označite proizvod/e koji/e želite vratiti.
Zapakirajte neoprani, neoštećeni proizvod s unutarnjim etiketama u originalnu ambalažu, te zajedno s Računom i Povratnicom stavite u kutiju i zatvorite.
Predajte zatvorenu kutiju kuriru na adresi koju ste naveli.

Ukoliko ste robu već preuzeli i odustajete od kupnje, imate rok od 14 dana za povrat preuzete robe poduzeću.
Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni, neoprani, s unutarnjim etiketama i u originalnoj ambalaži.
U zakonskom roku izvršit ćemo povrat sredstava na Vaš račun. Za plaćanje putem kartice, sredstva će biti vraćena na isti račun s kojega je i izvršena uplata.
Molimo Vas da prilikom slanja informacija obratite pozornost, jer kupac sam snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka.

Intima moda d.o.o. ima potpuno pravo odbiti povrate koji su primljeni ili poslani izvan definiranog roka kao i rublje kojenije u istom stanju kao što je poslano.

Pošiljku poslati na adresu:
Intima moda d.o.o.
Trg Ante Starčevića 7
10 000 ZAGREB

Troškove povrata robe snosi kupac.
Za sve iznose manje od 400,00 kn naplaćuje se dostava u iznosu od 30,00 kn.

Zamjene

Ukoliko želite drugi proizvod, drugu boju ili veličinu birate zamjenu robe.
Zamjena se vrši na način da neodgovarajući proizvod vratite prema istoj proceduri kao da vršite povrat. Potrebno je ispuniti obrazac Povratnice koji smo Vam poslali uz narudžbu i X-om u kućicu označite artikl/e koji/e želite vratiti, koji zajedno s Računom i nekorištenim, neopranim, s unutarnjim etiketama i u originalnoj ambalaži zapakiranim proizvodom stavljate nazad u kutiju. Predajte zatvorenu kutiju kuriru na adresi koju ste naveli.
Nakon što zaprimimo prozivod koj ste vratili izvršit ćemo uplatu povrata sredstava.
Za novi željeni proizvod napravite novu narudžbu.
Za sve iznose manje od 400,00 kn naplaćuje se dostava u iznosu od 30,00 kn.

Proizvod s greškom

U iznimnom slučaju, kada primite artikl s greškom, pošaljite nam mail na web@intimamoda.hr. Nakon što zaprimimo mail, pokušat ćemo riješiti problem u što skorijem roku.