FAQ’s

Često postavljena pitanja

Intima moda je boutique koji posluje već 22 godine. Nudimo velik izbor omiljenih visokokvalitetnih modnih marki donjeg rublja za žene, muškarce i djecu. U našem webshopu probrali smo crème de la crème proizvode za naše žene i muškarce!

Na našem webshopu (link u opisu profila) navedeni su svi brandovi i modeli proizvoda, kao i veličine i boje koje su trenutno na zalihi za online narudžbe.

Prihvaćamo sve vrste plaćanja – kartično plaćanje, uplatu na račun i plaćanje pouzećem, pa čak i putem KEKS Pay sustava.

Tvoje narudžbe dostavlja GLS dostavna služba.

Od trenutka prihvaćanja narudžbe do dostave u prosjeku treba 2-3 dana, a za otoke 4-7 dana. Dostava za Zagreb čeka se u prosjeku jedan dan.

Intima moda nudi talijanske brandove donjeg rublja koji se dizajniraju i proizvode u Italiji te samim time osiguravaju najbolju kvalitetu. Također, imamo i španjolski brand ‘Selene’. Brandove možeš pogledati i na Instagramu u story highlightsu naziva ‘Brandovi’.

Od čarapa nudimo brandove: Transparenze, Filodoro, Donna BC, Ilary, Bellisima.

Osim webshopa, imamo i dućan koji se nalazi u Importanne centru u Zagrebu na adresi Trg Ante Starčevića 7. Dućan se nalazi u lokalu E36.

Otvoreni smo od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sati. Nedjeljom je dućan zatvoren.

Pozivom na broj 01/4572-094, ako preferiraš mobilni broj 099/197-2129, slanjem e-maila na info@intimamoda.hr ili upitom na društvenim mrežama. Uz Instagram, imamo i Facebook stranicu.

Kontakt

Nisi pronašao/la odgovor na svoje pitanje?