4 TIPA ŽENE U SHOPPINGU DONJEG RUBLJA

“She wore lingerie like a loaded gun.”

Atticus

Bilo da je riječ o svakodnevnom shoppingu ili zbog nekog posebnog događaja, kupovina donjeg rublja svima nam je zabavna. No, ne ponašamo se svi jednako u trenutku biranja svojih lingerie komada. Iskustvo s različitim tipom kupaca opisala je naša dugogodišnja djelatnica Sanja kroz 4 kratka opisa na temelju najčešćih osobina:

1. Klasični tip

Klasični tip je, naravno, najčešći. Riječ je o ženama koje zbog ubrzanog životnog tempa u neprestanoj jurnjavi sa životnim obvezama uvijek biraju najpraktičnije i najudobnije donje rublje u basic liniji, standardnih boja. Vjerne su istim modelima i proizvođačima.

Pitanje koje će postaviti: „Imate ono što sam prošli put uzela?“

2. Romantični tip

Romantični tip žena odabrat će finu, meku čipku u nježnim pastelnim bojama obogaćenu cvjetnim uzorcima i satenskim vrpcama. Za ovaj tip žena shopping donjeg rublja čisti je hedonizam i svaki lingerie komad za njih ima posebnu vrijednost. Često će znati točan datum i mjesto kada su ga kupili!

3. Sportski tip

Svjetski trend povećanja bavljenja sportom, briga za izgledom i zdravim načinom života stvorio nam je daleko veći broj sportskog tipa žena u odnosu na prethodne godine. Osim čvrstoće, udobnih i prozračnih materijala donjeg rublja, sve veću pažnju pridaju odabiru upečatljivih dizajna u jarkim bojama.

4. Sexy tip

Svi ste ga čekali… Sexy tip odabire najdelikatnije donje rublje! Korzeti, panty strip, mreža, crna čipka, koža – svaki komad maštovito je odabran od strane čvrstih, samopouzdanih žena koje znaju kakvu moć donje rublje može imati, na pravoj osobi u pravo vrijeme.

Jesi li se pronašla u jednom od ovih tipova?

1 reply on “4 TIPA ŽENE U SHOPPINGU DONJEG RUBLJA”

  • Sportski sam i klasični tip! Intima moda uvijek ima rješenje za sve moje želje! Iskrene preporuke!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)