Vodič za proljetni shopping donjeg rublja

Dolaskom proljeća i toplijeg vremena stil odijevanja znatno se mijenja, pa se tako povećava i potreba za praktičnim i raznovrsnim rubljem.

Kako bismo izbjegli razne prepreke na koje nailazimo prilikom oblačenja pojedinih odjevnih predmeta, odlučili smo Vam pomoći kratkim vodičem za kupnju rublja, s kojim ćete moći obući sve što želite, a da se pritom osjećate lijepo i ugodno u svojoj koži.

 

  1. Grudnjak i gaćice u boji kože

Boja kože kod rublja pomoći će Vam da se ono ispod svijetlije i tanje odjeće ne ističe. Istovremeno, naglasi Vaše atribute, a da pritom ne izgledate napadno i vulgarno.

Imamo izvrsnu ponudu grudnjaka u boji kože i za veće i za manje grudi, s push-up efektom ili bez njega i raznih dubina košarica, kao što su grudnjaci Sielei 1344 i 2506, grudnjak Leilieve 1401 te grudnjak Lormar Mousse.

Kada su gaćice u pitanju, bilo da ste ljubitelj klasičnih slip gaćica, brasiliana ili tanga modela, ako su u boji kože ili s bešavnim rubom, imate dobitnu kombinaciju za sve bijele ili svijetle hlače, uske suknje i haljine, kao i svu drugu laganiju odjeću kod koje želite izbjeći ocrtavanje ruba gaćica.

Razne modele gaćica s bešavnim rubom pronaći ćete na našem webu pod sljedećim nazivima:  Sielei gaćice 2505 i bokserice 2509, Jadea gaćice 8000, Leilieve tanga 6034, brasiliana 6053, gaćice 3324 te brasiliana 3354.

 

  1. Samostojeći grudnjak

Često žene imaju predrasude prema ovom tipu grudnjaka. Brine ih da „ne drži“ dovoljno, da nije namijenjen za veće grudi i slično. Glavni razlog predrasuda uglavnom je prethodno negativno iskustvo s lošim grudnjakom.

Samostojeći grudnjak mora imati pravu dubinu košarice i silikonsku traku uz svoj rub. Kod samostojećih grudnjaka dubljih košarica, grudnjaci su pojačani četverostrukom silikonskom trakom – za bolju sigurnost i čvrstoću.

S ovim tipom grudnjaka moći ćete bezbrižno nositi razne majice, topove i haljine golih ramena. Predlažemo grudnjak Leilieve 6004, grudnjake Lormar Extra Double i Extra Pizzo te grudnjak Sielei 1580.

 

U našoj ponudi pronaći ćete modele čak i do „E“ košarice.

 

  1. Grudnjaci za otvorena leđa

Često nismo spremni ili odustajemo od vječno modernih komada odjeće otvorenih leđa jer ne znamo kakvo rublje obući ispod. Ukoliko niste tip žene za šetnju gradom bez grudnjaka, a volite gola leđa, u ponudi imamo nekoliko modela grudnjaka za duboki „V“ na leđima ili samoljepljive grudnjake za potpuno otvorena leđa.

Naši najpoznatiji grudnjaci za otvorena leđa su grudnjak Leilieve 6006, zatim grudnjak Sielei 1590 te grudnjak 3306.

  1. Steznik

Bilo da želite samo učvrstiti tijelo ili ga znatno stanjiti, steznik će uvijek učiniti da svaka odjeća ljepše stoji i da lakše „kliznete“ u nju. Stezne gaćice, hlačice, bodiji, haljine, kao i potkošulje, samo su mali dio naše široke ponude steznika.

 

  1. Hulahop čarape za sandalu

Extra tanke, fine, 8 DEN hulahop čarape s otvorom na prstima, popravit će tonus Vaših nogu, sakriti eventualne nedostatke, spriječiti trenje bosih nogu o sandalu i time biti odlična prevencija bolnim žuljevima, a da noge izgledaju osunčano i glatko.

Primjeri takvih hulahopki su modeli Tropea i Infradito našeg branda Transparenze.

 

Ovih 5 proizvoda najprodavaniji su u proljetnoj sezoni. Nadamo se da će i Vama pomoći pobijediti povremene modne izazove!

 

 

Autorica: Sanja Maras Ramičević

23. ožujka 2021.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)