Pidžame

 

U današnje vrijeme pidžama nije samo odjevni predmet koji nosimo noću dok spavamo. Pidžama je za neke od nas prvo što obučemo kad dođemo u topli dom, umorni od napornog radnog dana i spremni za odmor i opuštanje. Pidžama neke od nas prati tokom cijelog jutra ili većeg dijela dana vikendom, kada odlučimo  ostati doma i odmoriti od dugog radnog tjedna. Pidžama je u ovo vrijeme pandemije nekima postala sastavni dio svakodnevnog kućnog stajlinga.

Govoreći o pidžamama, možemo se složiti da ih trebamo svakodnevno za razne prilike. Ponekad to nije samo kod kuće – ponekad su nam potrebne i za spavanje u hotelima za vrijeme putovanja, za posjete prijatelja i rodbine, za pidžama partije u društvu prijatelja ili nažalost, bolnice.
Za kakvu god prigodu kupovali pidžamu, važno je pronaći kvalitetnu, udobnu, pamučnu pidžamu u kojoj će tijelo disati i biti nesputano.

U pidžami provedemo skoro pola svog života te je itekako važno što pri tome nosimo.

Kod naručivanja pidžama za naše kupce, vrlo smo izbirljivi. Pritom nam je izrazito bitno da su napravljene od najkvalitetnijeg, 100% češljanog pamuka te da je njihovo održavanje jednostavno, zbog čega pazimo na izbor boja i uzoraka. U današnje vrijeme sve je više osoba s raznim alergijama, dermatitisom i raznim problemima s kožom te je posebno bitno kod spavanja nositi pidžamu udobnog i kvalitetnog materijala.

Ako spavamo u umjetnim materijalima koji samo dodirom nalikuju na pamuk, riskiramo iritaciju kože i često, noću, miris takvih materijala udišemo putem dišnih organa. To su uglavnom pliš, frotir i flanel koji imaju sve manje pamuka u svome sastavu te se zbog toga u takvim pidžama više znojimo i neugodnije spavamo.

U našoj ponudi imamo dječje, ženske i muške pidžame raznih modela (klasične, na kopčanje, duge i kratke), u raznim bojama te sa šarolikim motivima.

 

Autorica: Sanja Maras Ramičević

14. travnja 2021.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)