Tko su brandovi s kojima radimo?

 

Intima moda dio je hrvatskog tržišta preko 20 godina. Dugi niz godina uspješnog poslovanja kroz našu ponudu prošli su mnogi brandovi.

Uvijek smo u potrazi za nečim novim, kvalitetnim i financijski većini dostupnim, a s druge strane nečime što nemaju svi u ponudi i što naši kupci imaju na svojoj listi želja.

Iako smo uvijek otvoreni za novosti, postoje mnogi brandovi s kojima surađujemo od početka našeg putovanja. Odabrani su od strane naših kupaca, koji su kod njih pronašli kvalitetu, lijep dizajn i prihvatljive cijene. Najpoznatiji brandovi u našoj ponudi su Lormar, Sielei, Leilieve, Ilary, Navigare, Galeb, Pletix te mnogi drugi.

Dio brandova je talijanski, dio hrvatski, a radimo i s malim dijelom španjolskih brandova. Ono što nam je iznimno važno u suradnji sa svakim spomenutim brandom rad je s najkvalitetnijim materijalima, kakvoća tekstila koji koriste, certifikati koje posjeduju te da uspješno prate modne trendove i želje kupaca.

 

 

Autorica: Sanja Maras Ramičević

31. ožujka 2021.

 

 

1 reply on “Tko su brandovi s kojima radimo?”

  • Imam problematičnu i osjetljivu kožu. Isprobao sam mnogo brandova. Preporučio bih bokserice i pidžame za muške za svakoga, a osobito za osobe koje trebaju dodatno brinuti o materijalima koje nose.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)